(Poistunut julkaisusta)

Embedded Software Designer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Tule mukaan edistämään ihmisten terveyttä ja hyvinvointia! Haemme nyt lääketieteen kuvantamislaitetiimiimme sulautettujen järjestelmien ohjelmistosuunnittelijaa.

Embedded Software Designer

Työssäsi pääset toteuttamaan uusia ominaisuuksia laitteisiimme sekä osallistumaan tuotekehityksen eri vaiheisiin. Olet myös mukana uusien kuvantamislaitteiden kehittämisprojekteissa ja pääset niissä luomaan täysin uusia tulevaisuuden ratkaisuja. Monipuolinen ja haastava työsi sisältää kuvantamislaitteiden kontrolliohjelmistojen koodaamista C:llä omien mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Päivittäisessä työssä käytössämme ovat esimerkiksi FreeRTOS (SafeRTOS), Yocto, Linux, Jenkins, Git, Bitbucket ja C-kieli.

Voit olla varma, että työsi on merkityksellistä, sillä kehität tuotteita, jotka parantavat ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Mitä odotamme sinulta?
Jos olet idearikas ohjelmisto-osaaja ja hyvä tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi.

Toivomme sinulta:
- useamman vuoden työkokemusta sulautetusta ohjelmistosuunnittelusta
- vankkaa kokemusta C-ohjelmointikielestä
- kokemusta joistain seuraavista teknologioista: Embedded Linux, Linux Device Drivers, Yocto, FreeRTOS/SafeRTOS, QP framework, Linux Security, Bash scripting
- kokemusta Linux-ympäristössä työskentelystä
- soveltuvaa teknisen alan tutkintoa (esim. DI, FM, insinööri)
- tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
- englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme myös kokemuksen ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä ja CI:stä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Liukuvat työajat ja etätyöskentely ovat meille arkipäivää, joten voit sovittaa työn omien aikataulujesi mukaiseksi. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovatiivisesti. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme sitä myös tulevaisuudessa. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin. Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com/Imaging/3D-imaging. Tekemisen meininkiämme löydät vaikkapa Instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Aholainen (Design Manager, Software) numerosta 020 779 5692 tai sähköpostitse heikki.aholainen(a)planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.3.2020 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.