Embedded Software Designer (C, C++) Etteplanille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Onko sinulla kokemusta sulautetusta C- tai C++ -ohjelmoinnista opintojen, harrastuksen tai työn kautta? Jos vastasit kyllä, Jr. Embedded Software Designer tehtävä Etteplanilla voi olla etsimäsi paikka!
KUVAUS
Tulet työskentelemään tuotekehityksen projekteissa sulautettujen järjestelmien (C/C++) parissa asiakasyrityksessämme Etteplanilla. Järjestelmäkehityksen lisäksi päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu dokumentaatio ja manuaalinen testaus. Työtehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia ja tulet toimimaan osana sitoutunutta tiimiä. Taustaltasi voit olla jo kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai urasi alkuvaiheessa oleva, jo jonkinlaista työkokemusta kerryttänyt osaaja. Työkokemuksesi voi olla kertynyt töistä tai omista projekteistasi.

Kyseessä on kokoaikatyö, ja tulet toimimaan Academic Workin konsulttina, mutta työskentelmään asiakkaallamme Etteplanilla. On myös mahdollista, että työsuhde jatkuu 12 kuukauden jälkeen. Tämä on tilaisuutesi tulla osaksi mielenkiintoista ja kansainvälistä työyhteisöä sekä kasvaa ammatillisesti!

Tarjoamme


* Hyvin toimivan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen
* Mahdollisuuden kasvaa haastavampiin rooleihin
* Mahdollisuuden vaikuttaa omaan urakehitykseen sekä ammattitaidon kehittymiseen
* Rennon ja avoimen työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Järjestelmä- ja tuotekehitys (C/C++) erilaisten projektien parissa
* Dokumentaatio ja manuaalinen testaus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta sulautetuista järjestelmistä sekä C- ja C++ -ohjelmoinnista
* Yleistietoa elektroniikasta
* Sujuva englannin kielen taito
* Soveltuva koulutustausta: elektroniikka- ja sähkötekniikan (elektroniikkainsinööri) kandidaatin tai maisterin tutkinto: opintosi voivat olla loppusuoralla tai voit olla jo valmistunut
* Relevanttia kokemusta esimerkiksi kesätöistä tai omista projekteista, joista sinulla on esittää esimerkkejä hakemuksessasi.


Eduksi katsomme:


* Linux ja Linux Kernel osaaminen
* Laajempi työkokemus (1-5 vuotta)
* Suomen kielen taito
* Kokemus scrum-projekteista


Etsimämme henkilö on:


* Asiakaslähtöinen tiimipelaaja
* Vuorovaikutustaitoinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
* Kesto: Määräaikainen, 12 kuukautta, 37,5h/viikko (mahdollisuus jatkoon 12 kk jälkeen)
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ettenplanin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2019 Etteplanin liikevaihto oli noin 263 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yli 3 400 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1343907
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää