(Poistunut julkaisusta)

Embedded Linux -kehittäjä - Oulu
Buutti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020
Buutti lähti liikkeelle 2017, kun neljä oululaista rämäpäätä päättivät perustaa firman. Johtotähtenämme on aina ollut ihmisten innostaminen tekniikan alalle, ja olemme tätä edistäessämme pitäneet monenmoisia ICT-koulutuksia ja virittäneet käyntiin kasvavan konsultointiliiketoiminnan. Neljän perustajan porukka on kasvanut 40-henkiseksi yritykseksi, ja koulutuksissamme on käynyt jo 1400 osallistujaa. Jotain pärjäämisestämme kertoo Kauppalehden antama Menestyjä-sertifikaatti arvosanalla Erinomainen.
Buuttilaiset haastavat, kehittävät, kyseenalaistavat ja tämän tuloksena usein refaktoroivat. Buutilla voit keskittyä itse asiaan, eli ohjelmointiin terveydenhuollon, ICT:n ja autoteollisuuden projekteissa. Myyjämme hankkivat sinulle mieleisen projektin, jossa voit kehittyä sinulle sopivaan suuntaan. Kollegasi ovat läpäisseet Buutin tiukan rekryseulan ja heidän kanssaan pääset avautumaan ja väittelemään koodista.
Meillä työsi tulokset eivät valu raskaaseen organisaatioon tai kalliisiin mainoskampanjoihin. Sen sijaan panostuksesi näkyy palkassasi. Voit siis keskittyä olennaiseen myös vapaa-ajallasi ja panostaa itseesi haluamallasi tavalla. Olemme koodareiden (+Mikko) perustama firma, ja mielipiteitäsi kuunnellaan ja toteutetaan. Johtoryhmästämme suurin osa on itsekin projektissa olevia ohjelmistokehittäjiä. 
Kurkkaa videolta millainen yrityskulttuurimme todellisuudessa on: 
 


Vaadittava osaaminen:
  • senior-tason taidot jossain näistä: C, C++, Python tai Embedded Linux 
  • intohimo ohjelmointiin: hyvät käytännöt ovat sinulle sydämen asia
  • kyky kyseenalaistaa, haastaa ja parantaa teknologiaratkaisuja kokonaisvaltaisesti

Eduksi katsotaan:
  • harrastustausta ohjelmoinnista
  • hauskat ideat firman oman oluen nimeksi (Hard Reset on jo käytetty)

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.9.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi