(Poistunut julkaisusta)

Emäntä/Isäntä Oopperan siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Oletko luontainen emäntä/isäntä ja asiakaspalvelija? Miltä kuulostaa työpaikka idyllisen Töölönlahden ytimessä? Meillä on tarjolla harvinaisen kunnianarvoisa työ, etsimme nimittäin vakituista

  

KOHDEVASTAAVAA OOPPERAN SIIVOUKSEEN, 

  

Helsinkiin. Kyseessä on säännöllinen päivätyö, jossa viikonloput ovat vapaat. Tehtäväsi on huolehtia arvokkaan kiinteistön siisteydestä lämpimällä asiakaspalveluasenteella ja varmistamalla korkean laadun. Organisoit päivittäiset työt, osallistut asiakkaan palavereihin ja pyörität mopin lisäksi jonkin verran myös papereita. Työaikasi ovat vaihdellen klo 6-14 tai 7-15, ma-pe, tilanteen mukaan. Julkiset kulkuyhteydet työpaikallesi ovat erinomaiset ja mikä parasta; työympäristösi on mitä taiteellisin ja historiallisin. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES vaativuusryhmä 5:n mukainen eli 12,35€/h.

 

Tässä kohteessa siivouksen laadun on oltava huippuluokkaa, joten katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä ja/tai alan koulutuksen. Tehtävässä tarvitaan myös perustaitoja Microsoft Wordista ja Excelistä. Kohtaat päivittäin asiakkaita ja kiinteistössä harjoittelevia esiintyjiä, joiden kanssa kommunikoit englanniksi ja suomeksi. Luonteeltasi olet positiivinen ja vastuuntuntoinen ja haluat pitää asiakkaasta erittäin hyvää huolta, niin kuin hyvän isännän- tai emännän kuuluukin tehdä. 

  

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme verrattoman mahdollisuuden kulttuurista nauttimiseen, erittäin hyvän esimiehen, rivisiivoojaa selvästi paremman palkan ja ison talon kaikki henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!