Emäntä
Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana vakituinen työsopimussuhteinen emännän tehtävä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus ja työkokemus, joustavuus ja yhteistyökyky sekä sopivuus asiakaspalvelutehtäviin.

Emännän tehtävän tarkoitus on ruokapalveluiden suunnittelu sekä kehittäminen ja toteuttaminen keittiötoimen tiimissä. Tehtäviin kuuluvat ruoanvalmistus ja tarjoilu, elintarvikkeiden ja siivousaineiden hankinnat keskitetysti koko keittiötoimelle, laitoskeittiöiden puhtaanapitotyöt, omavalvonnan toteutuksesta huolehtiminen, työhön opastus sekä pitoyrittäjien ja muiden kiinteistön käyttäjien opastaminen ja valvontatyöt. Tehtävään liittyy myös suntion tehtäviä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen (vaativuusryhmä 402, lisäksi vaativuusosa). Peruspalkan lisäksi maksetaan edellytysten täyttyessä työntekijän työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää ja työsuoritukseen perustuvaa suorituslisää. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaisesti, viimeistään 1.1.2021.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä tuomiokirkkoseurakunnan työterveyslääkärin antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti 1.10.2020 klo 12.00 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta, osoitteessa: https://www.mikkelintuomiokirkkoseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat. Lisätietoja antaa pääemäntä Talvikki Haapaniemi, p. 0400 143 336, talvikki.haapaniemi(at)evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot