(Poistunut julkaisusta)

Emäntä
Äänekosken seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

ÄÄNEKOSKEN  SEURAKUNNASSA ON HAETTAVANA

EMÄNNÄN

vakituinen ja kokoaikainen työsuhde. Emäntä toimii ensisijaisesti Konginkankaalla ja Sumiaisissa, mutta tarvittaessa myös muissakin toimipisteissä eli Äänekoskella, Suolahdessa ja Laajaniemen leirikeskuksessa. Työaikana on neljän viikon jaksotyöaika 155 h.

Emännän työtehtäviin kuuluvat mm. ruuan valmistaminen ja tarjoilu sekä tarvikehankinnat. Lisäksi tehtävinä ovat tilaisuuksista sopiminen sekä tilojen hygieniasta ja puhtaanapidosta huolehtiminen. Lisäksi emäntä on vastuussa omavalvontaan liittyvien tehtävien suorittamisesta.

Koulutusvaatimuksena kokin tai muu aiempi vastaava keittiöalan ammattitutkinto. Aiempi työkokemus keittiötyöstä katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalla tulee olla it-osaamisen perusteet ja ajokortti sekä auton käyttömahdollisuus. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä myös itsenäisesti.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukainen, lisäksi mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän hoitaminen aloitettavissa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, mutta  viimeistään 1.2.2020. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta sekä hygienia- ja salmonellatodistus.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset lähetettävä sähköpostitse  25.11.2019 klo 12 mennessä mahdollisuuksien turvaajat ja kehittäjät-yksikön esimiehelle: sari.vehmanen-mantynen@evl.fi. Lisätietoja Sari Vehmanen-Mäntynen puh. 045 657 8899.