(Poistunut julkaisusta)

Emäntä
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Seinäjoen seurakunnassa on avoinna
EMÄNNÄN
vakituinen ja täysiaikainen työsuhde. Sijoituspaikkana Seinäjoen seurakuntakeskus.

Emännän työtehtäviin kuuluvat ruuan valmistaminen ja tarjoilu, asiakkaiden vastaanottaminen ja tilaisuuksista sopiminen sekä tilojen hygieniasta ja puhtaanapidosta huolehtiminen. Lisäksi emäntä on vastuussa omavalvontaan liittyvien tehtävien suorittamisesta. Emäntä sijaistaa alueseurakunnan ja Peräseinäjoen kappeliseurakunnan keittiöesimiestä lomien ja muiden poissaolojen aikana.

Koulutusvaatimuksena kokin tai muu aiempi vastaava keittiöalan ammattitutkinto. Aiempi työkokemus keittiötyöstä katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalla tulee olla it-osaamisen perusteet. Lisäksi katsomme eduksi oma-aloitteisuuden sekä yhteistyötaidot.

Palkkaus vaativuusryhmän 402 mukainen, lisäksi mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta, kopio hygieniatodistuksesta sekä negatiivinen salmonellatodistus.

Sähköiset hakemukset KirkkoHR-palvelun kautta 23.8.2019 klo 15 mennessä. Haastattelut 3.9. iltapäivällä.

Lisätietoja antaa ruokapalvelu- ja siivouspäällikkö Jaana Kujala, puh. 0400 330 488, jaana.kujala@evl.fi ja henkilöstöpäällikkö Heli Lavila, puh. 040-713 3984, heli.lavila@evl.fi.