(Poistunut julkaisusta)

Emäntä
Vaasan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Työtehtäviin kuuluu leirikeskuksen keittiötoiminnan johtaminen, yhteistyö sidosryhmien kanssa, leirikeskuksen keittiön raaka-ainehankinnoista vastaaminen, elintarvikehankintojen laskujen tarkistaminen, leirikeskuksen keittiön laitteista, kalustosta, astiastoista ja tekstiileistä vastaaminen, keittiön siivouksesta huolehtiminen sekä yhteistyössä leirikeskuksen isännän ja keittiötoimen esimiehen kanssa laatia leirikeskuksen keittiöhenkilökunnan työvuorolistat ja suunnitella muu keittiöhenkilökuntatarve. Sisältää viikonlopputyötä.
Pääasiallinen toimipaikka on Alskathemmetin leirikeskus, tarvittaessa myös seurakuntayhtymän muut kiinteistöt

Emännän tehtävään voidaan valita henkilö, jolla on kokin tai suurtalouskokin tutkinto ja riittäväksi katsottava käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus tai majoitus- ja ravitsemisalan esimiestutkinto.

Emännällä tulee olla ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen taito, joka on osoitettava todistuksella siten kuin kieliasetuksessa 2003/481 tai asetuksessa yleisistä kielitutkinnoista säädetään.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Vaativuusryhmä on 402.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja kirkkolain 6:33 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä täytetään 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa keittiötomen esimies Tiina Ravimo p. 044 480 8430.

Linkki hakulomakkeeseen: https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist?unitId=1433.

Hakuaika päättyy 18.5.2018 klo 16.00.