(Poistunut julkaisusta)

Emäntä siivooja
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Seinäjoen seurakunnassa avoinna
EMÄNTÄ-SIIVOOJAN
työsopimussuhde. Sijoituspaikka on Ylistaron kappeliseurakunta.
Työtehtäviin sisältyvät mm. kiinteistöjen ylläpito- ja perussiivoukset, ruoanvalmistus ja tarjoilu, keittiön puhtaanapitotehtävät sekä tarvittaessa keittiöesimiehen sijaisena toimiminen. Työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana. Työaika on 30 t/vko, 77 % kokonaistyöajasta.
Tarjoamme suuren työnantajan työsuhde-edut, ajanmukaiset työskentelytilat ja mahdollisuuden toteuttaa monipuolisesti osaamistaan.
Palkkaus vaativuusryhmä 402 mukainen,, lisäksi mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa. Peruspalkka on 1 555,28 €. Kokonaispalkka vuosisidonnaisen palkanosan kanssa voi olla välillä 1555,28 € -1719,78 €.
Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Koulutusvaatimus: kokin tai muu aiempi vastaava keittiöalan ammattitutkinto. Aiempi työkokemus keittiötyöstä ja puhtaanapidosta luetaan hakijalle eduksi. Tehtävien hoitamiseksi valittavalla henkilöllä tulee olla perus it-osaaminen.
Työ alkaa 2.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.
Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta, kopio hygieniatodistuksesta sekä negatiivinen salmonellatodistus.
Hakemukset sähköisesti 28.2.2018 kello 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta. Linkki hakuilmoitukseen ja -lomakkeeseen www.seinajoenseurakunta.fi etusivun alaosassa Avoimet työpaikat tai evl.fi/rekrytointi
Haastattelut 14.3.2018 Ylistarossa. Lisätietoja antaa keittiöesimies Tarja Vähäkoski, puh. 044 5806724