(Poistunut julkaisusta)

Emännän vuorotteluvapaan sijaisuus
Siilinjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Siilinjärven seurakunnassa on haettavana emännän vuorotteluvapaan sijaisuus ajalla 1.5. - 30.09.2020.

Emännän työtehtäviin kuuluu ruuan valmistusta, jakelua, tarjoilua, somistusta ja pyykkihuoltoa sekä siivoustehtäviä seurakunnan eri toimipisteissä.  Kesäaikana pääasiallinen työskentelypaikka on Ruokoniemen leirikeskus, joka sijaitsee 18 km päässä Siilinjärven keskustasta.  Työ on osittain vuorotyötä, johon sisältyy viikonlopputyötä.

Sijaiseksi valittavalla tulisi olla keittiöalan koulutus tai pitempiaikainen työkokemus vastaavista tehtävistä.  Hygieniapassi tarvitaan ja oman auton käyttömahdollisuus.

Sijaisen tulisi lähtökohtaisesti täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot.  Voimme kuitenkin palkata vuorotteluvapaan ehdot täyttävän henkilön muihin tehtäviin.  Voit siis hakea tehtävää vaikka, et täyttäisi alla olevia ehtoja.

Palkattavan sijaisen työttömyyden on yhdessä tai useammassa jaksossa täytynyt kestää 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Alle 30-vuotiaan henkilön, jonka tutkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi sekä henkilö, joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25- tai yli 55-vuotias työttömyydeksi riittää yksi päivä ennen sijaisuuden alkua.

Tehtävän peruspalkka 1.995,15 e/kk.  Lisäksi maksetaan kokemuslisää alan aiemman työkokemuksen perusteella. 

Lähetä hakemus ja cv 31.3.2020 mennessä.