(Poistunut julkaisusta)

Elokuvateatterityöntekijöitä Finnkinon joulusesonkiin
Finnkino Tennispalatsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Uusin Star Wars -elokuva, Frozen 2 ja muut spektaakkelit... Tänä jouluna kaikki käyvät elokuvissa! Jos haluat päästä näkemään, mitä elokuvateattereiden kulisseissa tapahtuu, hae mukaan huippujengiin! Jos lisäksi innostut hektisestä työympäristöstä ja nautit elämysten ja ikimuistoisen asiakaspalvelun tuottamisesta asiakkaille, meillä on sinulle töitä joulusesongin ajaksi - ehkä pidempäänkin.

Haemme Finnkinon elokuvateattereihin pääkaupunkiseudulle osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen innokkaita ja ripeitä työntekijöitä. Elokuvateatterityöntekijänä tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lipunmyyntiä ja -tarkastusta, popcornin paistamista sekä myymälästä ja saleista huolehtimista. Osan joulutyöntekijöistämme koulutamme kassatyöhön, osa saa perehdytyksen teatterin tärkeään taustatyöhön, jolloin tehtäviisi kuuluu huolehtia muun muassa popcornin riittävyydestä ja salien siisteydestä. Sinulla ei siis tarvitse olla aikaisempaa kokemusta työstä. Työaikojemme vuoksi edellytämme kuitenkin, että olet täysi-ikäinen työn alkaessa.

Työt alkavat teatterista riippuen joko marraskuun lopulla tai joulukuun puolivälissä. Töitä on vähintään loppiaiseen saakka. Työt ovat ilta- ja viikonloppupainotteisia, 15-30h/vko. Sinun tulee olla hyvin käytettävissä jouluna ja välipäivinä aina loppiaiseen asti. Mikäli siis haluat viettää joulua mummolassa Pohjanmaalla tai olet lähdössä aurinkoon uudeksi vuodeksi - tämä tehtävä ei ole sinua varten. Aloitat Baronan työntekijänä ja määräaikaisen työsuhteen jälkeen on mahdollista jatkaa keikkaluonteisesti Finnkinon teattereissa. Palkkaus on elokuvateatterialan TESin mukainen.

Mikäli innostuit työstä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.