(Poistunut julkaisusta)

Elokuvateatterityöntekijä
Finnkino Itis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Rakastatko elokuvia? Haluatko työskennellä asiakkaiden parissa inspiroivassa ympäristössä? Toivoisitko, että voisit työskennellä omalla värikkäällä persoonallasi työpaikalla? Haemme elokuvateatterityöntekijöitä Finnkino Itikselle 15h/vko -sopimuksella. Tule mukaan huippujengiin!

Elokuvateatterityöntekijänä tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lipunmyyntiä, popcornin paistamista, myymälästä ja saleista huolehtimista sekä leffanäytöksien isännöimistä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä myös ravintolan ja baarin puolella. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakaspalvelu: hymysi ja paineensietokykysi ilahduttavat niin asiakkaita kuin työyhteisöäkin. Pienestä luovasta hulluudesta ja persoonallisesta tyylistä saat tässä työympäristössä lisäpisteitä.

Sinä:

• nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset haastavammatkin asiakaspalvelutilanteet

• ymmärrät suosittelevan myynnin merkityksen ja osaat käyttää sitä työssäsi

• olet paineensietokykyinen ja kykenevä heittäytymään myös yllättävissä tilanteissa

• hoidat työsi oma-aloitteisesti ja luot hyvää yhteishenkeä työporukkaan

• teet omalla persoonallasi asiakkaiden käynnistä elämyksen

• pystyt työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotuksella eri pituisissa vuoroissa ja eri toimipisteissä

Me:

• tarjoamme mitä parhaimman työyhteisön ja -ympäristön, jossa on hyvä fiilis tehdä töitä

• Finnkino tarjoaa sinulle leffaedun ja tehtävien edellyttämää koulutusta

Työt alkavat marraskuun puolivälissä. Aloitat Baronan työntekijänä 6 kuukauden määräaikaisella työsuhteella. Tämän jälkeen sinun on mahdollista työllistyä suoraan Finnkinon kirjoille. Itiksen lisäksi voit halutessasi tehdä vuoroja myös muissa Finnkinon toimipisteissä. Palkkaus on elokuvateatterialan TESin mukainen.

Mikäli siis haluat käsikirjoittaa elämääsi hauskan ja värikkään kohtauksen elokuvateatterityöntekijänä työskentelystä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.