(Poistunut julkaisusta)

Elokuvateatterityöntekijä
Finnkino Flamingo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Rakastatko elokuvia? Haluatko työskennellä asiakkaiden parissa inspiroivassa ympäristössä? Toivoisitko, että voisit työskennellä omalla värikkäällä persoonallasi työpaikalla?

Haemme elokuvateatterityöntekijöitä Finnkinon toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla 15-20h/vko -sopimuksella. Hae mukaan huippujengiin!

Elokuvateatterityöntekijänä tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lipunmyyntiä, popcornin paistamista, myymälästä ja saleista huolehtimista sekä leffanäytöksien isännöimistä. Osassa teattereita on mahdollisuus työskennellä myös ravintolan ja baarin puolella. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakaspalvelu: hymysi ja paineensietokykysi ilahduttavat niin asiakkaita kuin työyhteisöäkin. Pienestä luovasta hulluudesta ja persoonallisesta tyylistä saat tässä työympäristössä lisäpisteitä.

Sinä:

• nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset haastavammatkin asiakaspalvelutilanteet

• ymmärrät suosittelevan myynnin merkityksen ja osaat käyttää sitä työssäsi

• olet paineensietokykyinen ja kykenevä heittäytymään myös yllättävissä tilanteissa

• hoidat työsi oma-aloitteisesti ja luot hyvää yhteishenkeä työporukkaan

• teet omalla persoonallasi asiakkaiden käynnistä elämyksen

• pystyt työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotuksella eri pituisissa vuoroissa ja eri toimipisteissä

Me:

• tarjoamme mitä parhaimman työyhteisön ja -ympäristön, jossa on hyvä fiilis tehdä töitä

• Finnkino tarjoaa sinulle leffaedun ja tehtävien edellyttämää koulutusta

Työt alkavat joustavasti loppukesän/syksyn aikana. Kyseessä on 4-6 kuukauden määräaikainen työsuhde Baronan työntekijänä, jonka jälkeen sinun on mahdollisuus työllistyä suoraan Finnkinon kirjoille. Palkkaus on elokuvateatterialan TESin mukainen.

Mikäli siis haluat käsikirjoittaa elämäsi elokuvaan hauskan ja värikkään kohtauksen elokuvateatterityöntekijänä työskentelystä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.