(Poistunut julkaisusta)

Elokuvateatterityöntekijä legendaariseen Maximiin
Finnkino Maxim

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Rakastatko asiakaspalvelua? Kaipaatko monipuolista ja vastuullista työtä? Haluatko työskennellä elokuvien parissa täysin ainutlaatuisessa ympäristössä? Osaatko pitää langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa?

Etsimme elokuvateatterityöntekijöitä Suomen vanhimpaan elokuvateatteriin, Maximiin, Helsingin keskustaan joko kokoaikaiseen (38h/vko) tai osa-aikaiseen (15h/vko) työsuhteeseen. Hae mukaan huippujengiin!

Kluuvikadun Maxim on toiminut yhtäjaksoisesti samassa osoitteessa jo vuodesta 1909. Maxim tunnetaan erityisesti 1900-luvun art house -henkisestä ohjelmistosta ja teatterin sisustuksesta. Elokuvateatterityöntekijänä pääset työskentelemään tässä uniikissa ympäristössä osana pientä, mutta tiivistä tiimiä.

Tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lipunmyyntiä, baarissa työskentelyä. popcornin paistamista ja saleista huolehtimista. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakaspalvelu: pystyt luomaan jokaiselle asiakkaalle tervetulleen olon ja tuomaan jotain pientä henkilökohtaisuutta asiakaspalveluun. Hymysi ja paineensietokykysi ilahduttavat niin asiakkaita kuin työyhteisöäkin.

Sinä:

  • nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset haastavammatkin asiakaspalvelutilanteet
  • kykenet työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta osana tiimiä
  • ymmärrät suosittelevan myynnin merkityksen ja osaat käyttää sitä työssäsi
  • olet paineensietokykyinen ja kykenevä heittäytymään myös yllättävissä tilanteissa
  • teet omalla persoonallasi asiakkaiden käynnistä elämyksen
  • pystyt työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotuksella eri pituisissa vuoroissa

Me:

  • tarjoamme pienen, mutta mitä parhaimman työyhteisön, jossa on hyvä fiilis tehdä töitä
  • Finnkino tarjoaa sinulle leffaedun ja tehtävien edellyttämää koulutusta

Työt alkavat joustavasti syksyn aikana, mielellään kuitenkin jo syys-lokakuun aikana. Aloitat Baronan työntekijänä 6 kuukauden määräaikaisella työsuhteella. Tämän jälkeen sinun on mahdollista työllistyä suoraan Finnkinon kirjoille. Palkkaus on elokuvateatterialan TESin mukainen.

Mikäli siis haluat käsikirjoittaa elämääsi hauskan ja värikkään kohtauksen elokuvateatterityöntekijänä työskentelystä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.