(Poistunut julkaisusta)

Elokuvateatterityöntekijä (keikkatyö)
Finnkino Tennispalatsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Rakastatko elokuvia? Haluatko työskennellä asiakkaiden parissa inspiroivassa ympäristössä? Toivoisitko, että voisit työskennellä omalla värikkäällä persoonallasi työpaikalla? Haluatko päästä itse rakentamaan työvuorolistasi?

Haemme elokuvateatterityöntekijöitä Finnkinon pääkaupunkiseudun toimipisteisiin keikkatyösuhteeseen. Tule mukaan huippujengiin!

Elokuvateatterityöntekijänä tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lipunmyyntiä, popcornin paistamista, myymälästä ja saleista huolehtimista sekä leffanäytöksien isännöimistä. Osassa teattereita on mahdollisuus työskennellä myös ravintolan ja baarin puolella. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakaspalvelu: hymysi ja paineensietokykysi ilahduttavat niin asiakkaita kuin työyhteisöäkin. Pienestä luovasta hulluudesta ja persoonallisesta tyylistä saat tässä työympäristössä lisäpisteitä.

Sinä:

• nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset haastavammatkin asiakaspalvelutilanteet

• ymmärrät suosittelevan myynnin merkityksen ja osaat käyttää sitä työssäsi

• olet paineensietokykyinen ja kykenevä heittäytymään myös yllättävissä tilanteissa

• pystyt liikkumaan joustavasti pääkaupunkiseudulla ja työskentelemään eri toimipisteissä ilta- ja viikonloppupainotuksella

• olet täysi-ikäinen

Me:

• tarjoamme mitä parhaimman työyhteisön ja -ympäristön, jossa on hyvä fiilis tehdä töitä

• annamme mahdollisuuden valita omat työvuorosi muiden menojesi mukaan

• Finnkino tarjoaa sinulle leffaedun ja tehtävien edellyttämää koulutusta

Työt alkavat joustavasti syksyn aikana. Aloitat Baronan työntekijänä keikkatyösuhteessa, joten pääset tutustumaan eri teattereihin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Toivomme mahdollisuutta työskennellä kaikissa kolmessa kaupungissa, mutta lopulta valitset itse työvuorosi. Palkkaus on elokuvateatterialan TESin mukainen.

Laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.