(Poistunut julkaisusta)

Elokuvateatterityöntekijä Finnkinolle Helsinkiin
Finnkino Tennispalatsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Rakastatko elokuvia? Haluatko työskennellä asiakkaiden parissa inspiroivassa ympäristössä? Toivoisitko, että voisit työskennellä omalla värikkäällä persoonallasi työpaikalla?

Haemme elokuvateatterityöntekijöitä Finnkinolle Tennispalatsiin osa-aikaiseen työhön joko 15h/vko- tai 30h/vko -sopimuksella. Tule mukaan huippujengiin!

Elokuvateatterityöntekijänä tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lipunmyyntiä, popcornin paistamista, myymälästä ja saleista huolehtimista, leffanäytöksien isännöimistä sekä yritystilaisuuksien järjestämistä. Tennispalatsilla on mahdollisuus työskennellä myös ravintolan ja baarin puolella. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakaspalvelu: hymysi ja paineensietokykysi ilahduttavat niin asiakkaita kuin työyhteisöäkin. Pienestä luovasta hulluudesta ja persoonallisesta tyylistä saat tässä työympäristössä lisäpisteitä.

Sinä:

• nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset haastavammatkin asiakaspalvelutilanteet

• ymmärrät suosittelevan myynnin merkityksen ja osaat käyttää sitä työssäsi

• olet paineensietokykyinen ja kykenevä heittäytymään myös yllättävissä tilanteissa

• hoidat työsi oma-aloitteisesti ja luot hyvää yhteishenkeä työporukkaan

• teet omalla persoonallasi asiakkaiden käynnistä elämyksen

• pystyt työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotuksella eri pituisissa vuoroissa ja tarvittaessa myös Finnkinon muissakin toimipisteissä

Me tarjoamme:

• mitä parhaimman työyhteisön ja -ympäristön, jossa on hyvä fiilis tehdä töitä

• kattavan leffaedun

  • tehtävien edellyttämää koulutusta

Työt alkavat joustavasti helmikuun aikana. Aloitat Baronan työntekijänä 4 kuukauden määräaikaisella työsuhteella. Baronalla työskentelyn jälkeen sinun on mahdollista työllistyä suoraan Finnkinon kirjoille. Työskentelet pääsääntöisesti yhdessä toimipisteessä koko määräaikaisuuden ajan. Palkkaus on elokuvateatterialan TESin mukainen. Tehtävä edellyttää hakijalta täysi-ikäisyyttä.

Mikäli siis haluat käsikirjoittaa elämääsi hauskan ja värikkään kohtauksen elokuvateatterityöntekijänä työskentelystä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluin. Saat kutsun tästä sähköpostiisi, mikäli haluamme pitää sinut mukana rekrytointiprosessissa. Videohaastatteluun osallistuminen on edellytys prosessin etenemiselle. Onnea matkaan!