Elokuvateatterityöntekijä Finnkino Espoo
Finnkino Sello

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Rakastatko elokuvia? Haluatko työskennellä asiakkaiden ja tekniikan parissa inspiroivassa ympäristössä? Toivoisitko, että voisit työskennellä omalla värikkäällä persoonallasi työpaikalla?

Haemme Finnkino Selloon ja Omenaan Espooseen elokuvateatterityöntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita tekniikan työtehtävistä. Syksyn kovin saliohjelma odottaa sinua. Hae mukaan!

Elokuvateatterityöntekijänä tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lippujen myyntiä, popcornin paistamista, myymälästä ja saleista huolehtimista. Toivomme sinulta lisäksi kiinnostusta teknologiaan ja näppäryyttä tietotekniikan kanssa, sillä työtehtäväsi tulevat painottumaan elokuvateatteritekniikan pariin. Aikaisempaa kokemusta tehtävistä ei tarvita, perehdytämme sinut työhön.

Sinä:

nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset haastavammatkin asiakaspalvelutilanteet

ymmärrät suosittelevan myynnin merkityksen ja osaat käyttää sitä työssäsi

olet paineensietokykyinen ja kykenevä heittäytymään myös yllättävissä tilanteissa

hoidat työsi oma-aloitteisesti ja luot hyvää yhteishenkeä työporukkaan

olet kiinnostunut elokuva-alasta ja tekniikan tehtävistä

pystyt työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotuksella eri pituisissa vuoroissa ja molemmissa Espoon toimipisteissä (Sello ja Omena)

Me:

tarjoamme mitä parhaimman työyhteisön ja -ympäristön, jossa on hyvä fiilis tehdä töitä

tarjoamme sinulle leffaedun ja tehtävien edellyttämää koulutusta

Työt alkavat joustavasti mahdollisuuksiesi mukaan marraskuussa. Kyseessä on 20-25h/vko sopimuksella 6 kuukauden määräaikainen työsuhde Baronan työntekijänä. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen sinun on mahdollisuus työllistyä suoraan Finnkinon kirjoille. Mikäli siis haluat käsikirjoittaa elämäsi elokuvaan hauskan ja värikkään kohtauksen elokuvateatterityöntekijänä työskentelystä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot