(Poistunut julkaisusta)

Elokuvateatterityöntekijä Espooseen
Finnkino Sello

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Oletko aina halunnut tietää, mitä elokuvateatterin kulisseissa tapahtuu? Kiinnostaako asiakaspalvelutyö hektisessä ympäristössä huipputiimissä? Haluatko olla mukana luomassa asiakkaalle unohtumattomia leffateatterielämyksiä? Haemme elokuvateatterityöntekijöitä Finnkino Iso Omenaan ja Selloon 30-35h/vko -sopimuksella. Hyppää mukaan!

Elokuvateatterityöntekijänä tehtäväsi on luoda asiakkaille ainutlaatuista ja elämyksellistä elokuvaympäristöä. Työpäiviisi kuuluu mm. lipunmyyntiä, popcornin paistamista, myymälästä ja saleista huolehtimista sekä leffanäytöksien isännöimistä. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakaspalvelu: hymysi ja paineensietokykysi ilahduttavat niin asiakkaita kuin työyhteisöäkin. Pienestä luovasta hulluudesta ja persoonallisesta tyylistä saat tässä työympäristössä lisäpisteitä.

Sinä:

• nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset haastavammatkin asiakaspalvelutilanteet

• ymmärrät suosittelevan myynnin merkityksen ja osaat käyttää sitä työssäsi

• olet paineensietokykyinen ja kykenevä heittäytymään myös yllättävissä tilanteissa

• hoidat työsi oma-aloitteisesti ja luot hyvää yhteishenkeä työporukkaan

• teet omalla persoonallasi asiakkaiden käynnistä elämyksen

• pystyt työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotuksella eri pituisissa vuoroissa ja eri toimipisteissä

Me tarjoamme:

• mitä parhaimman työyhteisön ja -ympäristön, jossa on hyvä fiilis tehdä töitä

• loistavan leffaedun

• tehtävien edellyttämän kattavan koulutuksen

Työt alkavat mieluiten jo marraskuun aikana. Aloitat Baronan työntekijänä 6 kuukauden määräaikaisella työsuhteella. Tämän jälkeen sinun on mahdollista työllistyä suoraan Finnkinon kirjoille. Työskentelet vaihdellen sekä Iso Omenan että Sellon teattereissa koko määräaikaisuuden ajan (voit toki toivoa painotusta toiseen teatteriin). Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonlopuille, mutta toivomme joustavuutta tehdä erilaisia vuoroja. Työaikojemme vuoksi edellytämme, että olet täysi-ikäinen työn alkaessa. Palkkaus on elokuvateatterialan TESin mukainen.

Mikäli haluat käsikirjoittaa elämääsi hauskan ja värikkään kohtauksen elokuvateatterityöntekijänä työskentelystä, laita viereisestä linkistä hakemus tulemaan jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.