(Poistunut julkaisusta)

Elmontör
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Vi söker en motiverad elmontör till Jakobstad för att utföra elinstallationer i en omväxlande och mångsidig arbetsmiljö. Hos våra kunder gör vi installationer i bland annat industribyggnader, offentliga byggnader och fabriker. Som montör ansvarar du för installation av diverse elmateriel samt underhåll och service av elektrisk utrustning i fastigheter. Arbetsuppgiften omfattar också felsökning, reparation och underhåll hos våra kunders fastigheter.

Vi erbjuder:

  • ett mångsidigt och utmanande arbete
  • ett stödjande och kunnigt team
  • möjlighet till fortlöpande utbildning och utveckling
  • Caverions mångsidiga personalförmåner
  • arbetssäkerhet är viktigt för oss och vi värdesätter 0-olyckor tankemodellen

Vi förväntar oss en bra inställning gentemot arbete och utbildning inom elbranschen, samt lite arbetserfarenhet inom branschen. Men det viktigaste är viljan att lära och utvecklas, vi kommer att stöda dig på vägen till en professionell yrkesman! Som person är du kundorienterad, initiativ-tagande och kan arbeta självständigt. Du upprätthåller en säker arbetsmiljö, du tar ansvar och är villig att samarbeta.

För mer information kontakta projektledare Conny Åbonde, tel. 050 463 1167 och enhetschef Jan Finell, tel. 040 843 7841.

Ansök om jobbet fram till 21.10.2019 genom att skicka in din ansökan tillsammans med ditt löneönskemål på vår webbplats.