(Poistunut julkaisusta)

Elmontör
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Vi söker en motiverad elmontör för att utföra elinstallationer i en omväxlande och mångsidig arbetsmiljö. Hos våra kunder gör vi installationer i bland annat industribyggnader, offentliga byggnader och fabriker. Som montör ansvarar du för installation av diverse elmateriel samt underhåll och service av elektrisk utrustning i fastigheter. Arbetsuppgiften omfattar också felsökning, reparation och underhåll hos våra kunders fastigheter. Du fungerar som en del av ett yrkesteam och samarbetar med kundernas representanter.

Vi erbjuder ett mångsidigt och utmanande arbete, ett stödjande och kunnigt team och möjlighet till fortlöpande utbildning och utveckling. Dessutom har Caverion mångsidiga personalförmåner. Arbetssäkerhet är viktigt för oss och vi värdesätter 0-olyckor tankemodellen.

Vi förväntar oss en bra inställning gentemot arbete och utbildning inom elbranschen, samt lite arbetserfarenhet inom branschen. Men det viktigaste är viljan att lära och utvecklas, vi kommer att stöda dig på vägen till en professionell yrkesman! Som person är du kundorienterad, initiativ-tagande och kan arbeta självständigt. Du upprätthåller en säker arbetsmiljö, du tar ansvar och är villig att samarbeta. Du är beredd att engagera dig i ett långvarande arbete och att vara involverad i att utveckla våra el- och automationstjänster som en del av ett professionellt team.

Ansök om jobbet fram till 03.09.2018 genom att skicka in din ansökan tillsammans med ditt löneönskemål på vår webbplats.

För mer information kontakta projektledare Conny Åbonde, tel. 050 463 1167 och enhetschef Jan Finell tel. 040 843 7841.