(Poistunut julkaisusta)

Elmontör (Sommarjobb), Jakobstad
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Jobba som elmontör hos oss i sommar?

Caverion anställer också i sommar ca 200 sommararbetare runt om i Finland på mångsidiga praktikantplatser inom fastighetsteknik och industriservice och installationer (El, rör, ventilation, kyl, audio/visio, säkerhetssystem, brandsäkerhet och automation) samt arbetledaruppgifter och inom verksamhetens stödfunktioner.

Nu söker vi en sommar arbetare för elinstallationsuppgifter i Jakobstad.

Har du inte redan en välfylld CV? Inga problem. Om du har fyllt 18, studerar innom branchen och är motiverad att lära dej nytt och att betjäna våra kunder kan du väl vara en av årets 2019 sommarcaveri.

Vi lovar dej inte en nyckelroll men vi kan garantera att när hösten kommer och du återupptar studierna kommer du att märka att du lärt dej annat än att vara hjälpreda. Hos oss kan du utveckla dina kunskaper som del av ett team. Kan nämnas att många sommarcaveri återvänder för arbete,  slutarbeten och praktik så många träffar man senare på arbetsplatser och kontor.

Ta en titt på förra årets sommarkaveris funderingar på Instagram hashtag #kesäkaveri. Mera erfarenheter av hur det är att jobba hos Caverion hittar du  här.

Vi deltar i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb, som du kan bekanta dej med här. Förra årets sommarcaveri gav vitsordet 3,6/4. 

Förhoppningsvis blev du intreserad! Sök sommarjobb via länken neda senast 24.3.2019.

Följ Caverion även på sociala media: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter