Elisa Career Kickstart
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Oletko juuri valmistumassa oleva tai vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus, joka haluaa päästä osaksi kehityksen kärjessä kulkevaa suomalaista tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuja tarjoavaa ja kansainvälisesti toimivaa yritystä? Tämä on sinun mahdollisuutesi! Elisa Career Kickstart raottaa nyt ovea kehityshaluisille tekijöille ja tarjoaa ensiluokkaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään alan tunnettujen osaajien ja haastavien casejen parissa.

Etsimme Elisa Career Kickstartiin uusia lupauksia seuraaviin tehtäväkenttiin junior-tason rooleihin: Palvelutuotannon tehtävät (Elisa Santa Monican NOC, SOC, palvelun- ja projektienhallinta), verkon palveluiden hallinta ja kehitys (esimerkiksi automaatio-ohjelmistot ja algoritmit sekä pilviteknologiat), tekninen konsultointi sekä ratkaisumyynti.

Aiempina vuosina Career Kickstartiin valitut Joni, Jarkko ja Sergey kertovat videolla tarkemmin mm. rooleistaan, urapoluistaan, sekä siitä, miksi ja kenen kannattaa hakea Career Kickstartiin:


NÄIHIN TEHTÄVIIN ETSIMME HENKILÖITÄ

 • NOC (Network Operations Centre) on verkon hallinta- ja palvelukeskus, joka huolehtii tietoverkkojen toimivuudesta. Tässä roolissa seuraat ja ratkaiset verkon ongelmia asiakkailla. Tehtävässä tarvitaan teknistä ymmärrystä ja mielenkiintoa oppia uutta, sekä loistavaa pelisilmää asiakkaiden kanssa ja kykyä ratkaista heidän erilaisia ongelmia.
 • SOC (Security Operations Centre) -roolissa työskentelet osana kasvavaa SOC-asiantuntijatiimiä, jonka vastuulla on asiakasyritysten kriittisten ICT-palveluiden valvominen ja suojaaminen 24/7. Tässä roolissa tarvitaan ystävällisen otteen ohessa syvällistä teknistä ymmärrystä, sekä motivaatiota syventää ja laajentaa osaamista. 
 • Network Services -yksikkö vastaa siitä, että Elisan kiinteän, mobiili- ja runkoverkon suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito on tehokasta ja laadukasta. Tulevaisuuden yhteistyökunta perustuu digitaalisiin ratkaisuihin, jotka toimivat verkkoteknologian päällä. Elisa on tässä maailman johtava operaattori ja tarjoakin omia ratkaisujaan maailmanlaajuisesti toisille operaattoreille. Verkon palveluiden hallinta- ja kehitystehtävät edellyttävät kiinnostusta verkkoteknologioihin ja osaamista ohjelmistokehittämisestä esimerkiksi opintojen kautta, sekä intoa oppia uutta. Olet avarakatseinen tekijä ja kykenet haastamaan vallitsevia toteutustapoja.
 • Ratkaisumyyjä -roolissa saat loistavan mahdollisuuden kehittyä osaajaksi, joka pystyy sujuvasti kommunikoimaan asiakkaiden nykytilanteista ja löytämään asiakkaan tarpeisiin oikeat ratkaisut hyödyntäen Connectivityn eri liiketoimintojen palveluita ja tuotteita. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä johtaa omaa työskentelyä, aitoa innostusta oppia uusia asioita sekä myynnillistä otetta tekemiseen.
 • Teknisenä konsultoijana autat asiakasorganisaatioita menestymään sekä pienissä että tilaustilanteen mukaan myös suuremmissa ratkaisuissa. Tehtävässä menestyy henkilö, joka omaa laaja-alaisen ymmärryksen erilaisista teknisistä ratkaisuista, joita Elisa yrityksenä tarjoaa, sekä ripauksen asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä intoa syventää osaamistaan yhä enemmän.

Näissä tehtävissä pääset osaksi osaavien asiantuntijoiden tiimejä, joissa pääset takuuvarmasti kehittymään mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä alan johtavassa yrityksessä. Elisa kehittää toimintaansa koko ajan eteenpäin toimien teknologian aallonharjalla ja työskentelee johtavien laitevalmistajien läheisessä yhteistyössä.

Työsuhteen alkuun satsataan ja saat muun muassa töiden alkaessa tueksesi mentorin, joka opastaa sinua työsi edetessä. Olemme ylpeitä jatkuvan oppimisen kulttuuristamme, joka mahdollistaa myös sinulle jatkuvia uuden oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia. Emme tarjoa pelkkää vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia, vaan myös loistavan ja välittävän työyhteisön, jossa kaveria ei jätetä ja jonne olet aidosti tervetullut omana itsenäsi.

KUKA VOI HAKEA?

Etsimme nyt henkilöitä, joilla on tehtäviin soveltuva tekninen koulutustausta (AMK / DI) esimerkiksi tietoliikenteen, tietoturvan, tietoverkkojen tai tietojohtamisen parista. Career Kickstart on ensisijassa suunnattu henkilöille, jotka viimeistelevät opintojaan tai ovat vastavalmistuneita.

Kaikkein tärkeintä on oma aito kiinnostus, into sekä halu kehittyä. Kun olet asenteeltasi avoin, oppimishaluinen ja haluat ratkaista asiakkaiden kokemia haasteita, olet jo pitkällä! Tällöin heittäytyminen uusiin tilanteisiin ja haastavienkin tehtävien koppaaminen sujuvat loistavasti. Edellytämme natiivitasoista suomen kielen taitoa ja englannin sujuvaa kielen taitoa, joita tarvitset erilaiseen sidosryhmätyöskentelyyn. Lisäksi kaikki osaaminen ja harrastuneisuus ohjelmoinnin parista sekä erilaiset yleiset ja valmistajakohtaiset sertifioinnit nähdään eduksi.

HAKUPROSESSI JA CAREER KICKSTARTIIN VALITSEMINEN

Tällä ilmoituksella haemme henkilöitä neljän päivän mittaiselle intensiiviviikolle, jonka perusteella tulemme mahdollisesti tarjoamaan yhdelle tai useammalle henkilölle työsuhdetta. Mahdollinen työsuhde solmitaan Elisan tytäryhtiö Elisa Santa Monica Oyn kanssa. Koulutusviikko on maksuton ja palkaton, eikä aiheuta sitoumuksia Elisan ja hakijan välille. Koulutuspäivien aikana tarjoamme ilmaista teknistä koulutusta ja tarjoilut.

Career Kickstartin hakuprosessi on kaksivaiheinen:

 • Ensimmäinen vaihe: jatkoon valittuja hakijoita odottaa itsenäinen, verkossa tehtävä soveltuvuustestaus ja (etä-)haastattelut.
 • Toinen vaihe: valitsemme testauksen ja haastatteluiden perusteella noin 12 henkilöä myöhemmin järjestettävälle neljän päivän intensiivijaksolle. Intensiivijakson aikana Elisan asiantuntijat kouluttavat osallistujia alan teemoihin ja esittelevät Elisa Santa Monican organisaatiota ja työnkuvia. Tämän lisäksi osallistujat suorittavat viikon alkaessa ja päättyessä osaamiskartoitukset ja heidät haastatellaan rekrytoivien esimiesten toimesta.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tarkkailemme tilannetta ja infoamme jatkoon valittuja hakijoita tarkemmin intensiivijakson ajankohdasta sekä järjestämistavasta, sillä toiveenamme on toteuttaa jakso kasvotusten Elisan tiloissa. Järjestämme intensiivijakson joko kesäkuun alkupuolella tai (todennäköisimmin) elokuun lopulla.

Työsuhteiden aloitusajankohta sovitaan yhdessä valittujen henkilöiden kanssa, mutta toivomme aloitusta  syyskuun aikana. 

HAE NYT!

Kiinnostuitko? Mahtavaa, odotamme jo hakemustasi! Jätäthän CV:si (ml. opintojen sisältö tai erillinen opintosuoritusote) ja lyhyen hakemustekstin, jossa kerrot mitä opiskelet ja miksi, mitä suunnitelmia sinulla on tulevaisuudessa ja miksi päätit jättää hakemuksen Career Kickstartiin. Hakuaika päättyy 25.4., mutta lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme soveltuvuustestit ja haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!

Jos sinulla on kysymyksiä, voit kysyä lisää Elisan rekrytoinnista (rekrytointi(a)elisa.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1441443
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Elisan rekrytointi (rekrytointi (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki