Elisa Career Kickstart
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Oletko juuri valmistumassa tai vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus?
 Tämä on sinun mahdollisuutesi! Elisa Career Kickstart etsii nyt tulevaisuuden talentteja koulutettavaksi erityisesti monipuolisiin Network-rooleihin. 


Etsimme Elisa Career Kickstartiin tulevaisuuden talentteja seuraaviin tehtäväkenttiin: Palvelutuotannon tehtävät (Elisa Santa Monican NOC, SOC, palvelun- ja projektienhallinta), tekninen konsultointi sekä ratkaisumyynti. 

  • NOC (Network Operations Centre) -roolissa seuraat ja ratkaiset verkon ongelmia asiakkailla. Tehtävässä tarvitaan loistavaa pelisilmää asiakkaiden kanssa, teknistä ymmärrystä ja mielenkiintoa oppia uutta sekä kyky ratkaista asiakkaiden erilaisia ongelmia.
  • SOC (Security Operations Centre) -roolissa tarvitaan ystävällisen otteen ohessa syvällistä teknistä ymmärrystä, sekä motivaatiota syventää ja laajentaa osaamista. 
  • Ratkaisukonsulttina vierailet eri organisaatioissa ja arvioit, miten mobiiliratkaisut (kuten mobiilisovellukset osaksi prosesseja) veisivät asiakkaan tekemistä uudelle tasolle. Tehtävässä menestymistä tukee palo kohdata uusia ihmisiä ja auttaa heitä ratkaisemaan heidän haasteitaan, mielenkiinto palvelumuotoiluun ja into oppia uutta teknologisten ratkaisujen taustoista.
  • Teknisenä konsultoijana omaat laaja-alaisen ymmärryksen erilaisista teknisistä ratkaisuista, mitä Elisa yrityksenä tarjoaa ja autat asiakasorganisaatioita menestymään sekä pienissä että tilaustilanteen mukaan myös suuremmissa ratkaisuissa. 

Kussakin tehtävässä pääset osaksi osaavien ammattilaisten innostavaa tiimiä, jossa pääset takuuvarmasti kehittymään mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Elisa kehittää toimintaansa koko ajan eteenpäin toimien teknologian aallonharjalla ja työskentelee johtavien laitevalmistajien läheisessä yhteistyössä.

Tehtävät tarjoavat loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi alan johtavassa yrityksessä.

Työsuhteen alkuun satsataan ja mm. saat töiden alkaessa itsellesi mentorin, joka opastaa sinua työsi edetessä.

KUKA VOI HAKEA?

Tehtäviin tarjoaa hyvän pohjan soveltuva tekninen koulutustausta, esimerkiksi tietoliikenne, tietoturva tai tietotekniikka. Voit viimeistellä opintojasi tai voit olla vastavalmistunut henkilö.

Tärkeintä tehtävän kannalta on oma aito kiinnostus, into sekä halu kehittyä. Kun olet asenteeltasi avoin, oppimishaluinen ja haluat ratkaista asiakkaiden kokemia haasteita, olet jo pitkällä! Tällöin heittäytyminen uusiin tilanteisiin ja haastavienkin tehtävien koppaaminen sujuvat loistavasti. Tehtävässä menestymistä tukee myös sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Lisäksi kaikki osaaminen ja harrastuneisuus ohjelmoinnin parista sekä erilaiset yleiset ja valmistajakohtaiset sertifioinnit nähdään eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

CAREER KICKSTARTIIN VALITSEMINEN

Career Kickstartin hakuprosessi on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa käydään haastattelut ja soveltuvuustestaus. Toinen vaihe koostuu kesäkuun alussa järjestettävästä intensiivijaksosta. Enemmän näkemyksiä ja fiiliksiä viime vuotisesta Career Kickstartista löydät täältä

Haastattelujen ja (noin kaksi tuntia kestävän) testauksen jälkeen valitsemme noin kaksitoista henkilöä neljän päivän intensiivijaksolle 3.6.-6.6.2019. Intensiivijakson aikana Elisa asiantuntijat kouluttavat osallistujia alan teemoihin. Koulutukset ovat intensiivijaksolle kutsuttaville maksuttomia. 

Hakuprosessissa suoritettavan kokonaisarvioinnin perusteella tarjoamme vakituisia tehtäviä henkilöille, jotka ovat osoittaneet sekä potentiaalia että taitoa ottaen huomioon heidän taustansa ja toiveensa tehtävän sisällön tiimoilta.

Pyrimme tekemään valinnat ennen juhannusta vakituiseen työsuhteeseen valittavista henkilöistä. Aloitusajankohta sovitaan sopimuksen mukaan, mutta toivomme aloitusta viimeistään elokuun aikana. 

HAKEMINEN

Jätä siis hakemus pikimmiten, jonka liitteenä CV (ml. opintojen sisältö tai erillinen opintosuoritusote) ja hakutekstinä lyhyt kuvaus mitä opiskelet ja miksi, mitä suunnitelmia sinulla on tulevaisuudessa ja miten päätit jättää hakemuksen Career Kickstartiin! 

Jos sinulla on kysymyksiä, voit kysyä lisää rekrytoija Saku Tihveräiseltä (saku.tihverainen@elisa.fi) ja puhelimitse arkisin klo 15-16 torstaista 11.4. alkaen (puh. 0505063442).


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256689
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite