Elinvoimapäällikkö
Kehitysyhtiö SavoGrow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Pohjois-Savon läntisissä kunnissa toimiva Kehitysyhtiö SavoGrow Oy hakee elinvoimapäällikköä johtamaan toiminta-alueellaan aluekehitys- ja elinvoimatyötä. Johdat kehitysyhtiön aluekehitystiimiä ja toimit toimitusjohtajan varahenkilönä. Tule mukaan tekemään näkyväksi kaikki se hyvä, mitä elämä Ruuhka-Suomen ulkopuolella tarjoaa! Pääset mukaan hyvähenkiseen edelläkävijäporukkaan, jossa kuntien välinen yhteistyö on omasta halusta syntynyttä eikä väkisin väännettyä.  

SavoGrown omistajakunnat - Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto - tekevät parhaillaan uraa uurtavaa työtä etsien ja kokeillen yhteistyöhön ja työnjakoon perustuvia toimintamalleja, joiden avulla pienet kunnat voivat vastata tehostamis- ja elinvoimahaasteisiin. Etsimme aktiivisesti keinoja, joilla pitää yllä alueen veto- ja pitovoimaa. Olemme aktiivinen hanketoimija niin aluekehityksessä kuin matkailussakin koko Pohjois-Savon alueella.

Elinvoimapäällikön toimenkuva on uusi - pääset alusta lähtien muokkaamaan SavoGrown aluekehitystyötä mieleiseksi. Vastuullasi ovat hankkeiden synnyttäminen ja rahoituksen hakeminen, aluemarkkinointi ja vetovoima. Osallistut edunvalvontaan yhteistyössä omistajakuntien kanssa, kehität SavoGrown roolia kuntien yhteisenä resurssialustana sekä koordinoit yhteistyötä.

Edellytämme korkeakoulututkintoa, kokemusta kehittämistehtävistä ja näyttöjä yhteistyökyvystä. Tehtävässä tarvitaan innostusta, joustavuutta, innovatiivisuutta, napakkaa työotetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää organisointikykyä, kuntasektorin tuntemusta sekä itsensä johtamista.

Kehitysyhtiö SavoGrow tarjoaa sinulle työpaikan joustavassa organisaatiossa osana nykyaikaista työyhteisöä ja mukavaa tiimiä. Pienten omistajakuntien joustavat organisaatiot antavat mahdollisuuden toimia kuntakehityksen eturintamassa ja viedä läpi yhteistyökokeiluja, jotka isommissa kunnissa juuttuisivat byrokratian rattaisiin.  Työpisteesi sijaitsee Suonenjoen Yrityspuisto Futurialla.

Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:in mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen savogrow@savogrow.fi.

Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa SavoGrown toimitusjohtaja Olli Tiainen, puh. 0207 464 620 ja hallituksen pj. Juha Piiroinen,  puh. 044 758 1403

Lisätietoa SavoGrowsta:

www.savogrow.fi

Konsultointi Markkinointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot