(Poistunut julkaisusta)

Elinvoimapäällikkö
Pukkilan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Oletko hyvä verkostoitumaan? Onko Sinulla tuoreita ideoita yritysyhteistyön kehittämiseen? Keksitkö miten houkutella uusia asukkaita maaseudulle? Jos mielessäsi aloit heti vastaamaan kyllä, kyllä ja kyllä niin hae iloiseen ja tekevään työyhteisöömme Pukkilaan!

Pukkila haluaa uudistua, synnyttää uutta työtä, lisätä työpaikkoja ja saada uusia kuntalaisia. Pukkilan kunta haluaa strategisten tavoitteiden mukaisesti tukea yrittämisen ja asumisen sujuvuutta mahdollistamalla toimitilat ja tontit sekä infran ja yhteyksien toimivuuden sekä yrittäjille että asukkaille. Pukkilan näkyvyyttä ja tunnettuutta vahvistetaan viestimällä ja markkinoimalla eri kanavissa.

Pukkilan kunnassa on haettavana elinvoimapäällikön virka. Virka täytetään toistaiseksi.

Elinvoimapäällikön työtä ohjaa elinvoimasuunnitelma, jonka laadintaan tuleva elinvoimapäällikkö osallistuu keskeisesti. Elinvoimapäällikkö myös vastaa elinvoimasuunnitelmaan sisältyvien toimenpiteiden toteuttamisesta sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Elinvoimapäällikkö vastaa myös Pukkilan kunnan brändäyksestä. 

Edellytämme elinvoimapäälliköltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta kehittämistoiminnasta sekä markkinoinnista. Odotamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kunnallishallinnon ja elinkeinoelämän tuntemusta.

Elinvoimapäällikkö kuuluu kunnan johtoryhmään, jonka jäsenenä hän osallistuu kunnan toiminnan ohjaamiseen ja koordinointiin. Elinvoimapäällikön esimiehenä toimii kunnanjohtaja.

Pukkilan kunta sijaitsee Itä-Uudellamaalla idyllisessä Porvoonjokilaaksossa, jossa maaseudun laajat ja kumpuilevat peltoaukeat sekä hyvin säilynyt kyläidylli tervehtivät tulijaa. Pukkila on viihtyisä kotipaikka noin 2 000:lle asukkaalleen. Kunta, yhdessä kumppaneidensa kanssa, pitää yllä aktiivista ja yhteisöllistä elämänmenoa kuntalaisten hyvinvoinnin ja kunnan elinvoiman edistämiseksi.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kokoaikatyö 36,45 h/vko. Tehtäväkohtainen palkka noin 3 200 euroa kuukaudessa. Aiemmat hakemukset otetaan automaattisesti huomioon.

Haku päättyy 12.11.2018 klo 12.00.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse juha.myyrylainen@pukkila.fi.
Sähköpostin aihekenttään merkintä ”Hakemus, elinvoimapäällikkö”.