(Poistunut julkaisusta)

Elinvoimajohtaja
Tuusulan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme

ELINVOIMAJOHTAJAA

kehittämään elinkeinopalveluita ja edesauttamaan Tuusulan kasvua ja elinvoimaisuutta.

Elinvoimajohtaja johtaa Elinkeino- ja kasvupalveluita tehtävänään vastata elinkeinopalveluiden, hankekehityksen ja asumisen ratkaisujen sekä matkailun kehittämisestä ja toimeenpanosta. Elinvoimajohtaja johtaa asiakkuuksien ja sujuvien poikkihallinnollisten palveluprosessien kehittämistä. Kehittämistyö edellyttää yhteistyötä yritysten ja asumisen ratkaisujen toteutukseen osallistuvien toimijoiden, kuten kuntakehityksen, aluerakentamisen, rakennusvalvonnan ja yhdyskuntatekniikan kanssa.

Haemme aktiivista ja osaavaa henkilöä varmistamaan yritysten toimintaedellytykset ja luomaan monipuolisia asumisen ratkaisuja. Sinulla on vahva näkemys kuntaympäristön kehittämisestä sekä myynnin ja markkinoinnin osaaminen. Olet kokenut projektien ja hankkeiden johtaja. Sinulle on myös luontaista rakentaa yhteistyötä sekä luoda verkostoja ja kumppanuuksia kuntien, muiden viranomaisten, yritysten ja rakentamisen toimijoiden välille. Arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena elinvoimajohtajan virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto sekä elinkeinoelämän ja maankäytön tuntemus.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä.

Lisätietoja: kuntakehitysjohtaja Marko Härkönen, p. 040 314 3501 (tavoitettavissa 8.-11.10. ja 19.-26.10.) ja kansliapäällikkö Harri Lipasti, p. 040 314 3003.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 28.10.2018 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

 

www.tuusula.fi • www.facebook.com/tuusula • www.twitter.com/tuusulankunta • www.instagram.com/tuusulankunta