(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Oletko kiinnostunut siitä, kuinka elintarviketuotteet valmistetaan?

Etsimme jatkuvasti elintarvikealan asiakkaillemme toimeliaita elintarviketyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.
Elintarviketyöntekijänä osallistut laadukkaiden elintarviketuotteiden valmistusprosessin erilaisiin vaiheisiin, joten työpäivääsi voi kuulua vaikkapa tuotemassojen valmistamista, tuotantolinjalla työskentelyä tai pakkaamista. Elintarvikealalla työskenneltäessä hygieniapassi on edellytys työn suorittamiseksi, ja työohjeiden ymmärtämiseksi hallitset suomen kielen.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta elintarvikealan tehtävistä, vaan saat hyvän perehdytyksen aloittaessasi uudessa työssäsi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy aimo annos reippautta, tarkkuutta, sitkeyttä ja motivoitunutta asennetta työntekoon.

Palkkauksessa noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta, ja eri elintarvikealan asiakkaamme sijaitsevat Turussa mainioiden kulkuyhteyksien varrella. Koska työ voi sijoittua eri vuoroihin, toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveestasi ja työvuorovalmiuksistasi. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.