(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Etsimme elintarvikealan asiakkaallemme toimeliaita elintarviketyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Turussa toimiva asiakkaamme on perinteikäs ja paikallinen elintarvikealan yritys, joka tuottaa monipuolisia, klassikkomaineen saaneita teollisia elintarviketuotteita.

Elintarviketyöntekijänä osallistut säilyketuotteiden valmistusprosessiin alkuvaiheista pakkaamiseen. Voit näin ollen vastata esimerkiksi tuotemassojen valmistamisesta, työskennellä tuotantolinjalla tai käsitellä tuotteita pakkaamon puolella.

Ehdoton edellytys työhön on se, että sinulla on hallussasi sekä voimassa oleva salmonellatodistus että hygieniapassi. Kokemusta elintarvikealan tehtävistä sinulla ei entuudestaan tarvitse olla, vaan sinut perehdytetään uuteen työhön. Elintarviketyöntekijän varustukseen kuuluu roimasti reippautta, huolellisuutta ja sitkeyttä, ja suoriudut työstäsi hyvällä asenteella. Työohjeiden ymmärtämiseksi hallitset suomen kielen.

Työ suoritetaan kahdessa vuorossa, jotka vaihtuvat vuoroviikoin, ja toivomme sinulta valmiutta työskennellä niin arkisin kuin viikonloppuisin. Työpaikka sijaitsee Turussa mainioiden kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työ alkaa mahdollisimman nopeasti, ja haastatteluja käydään jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pikaisesti. Hakuaikaa on 30.4.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.