(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä
Härmän SnackPoint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Härmän SnackPoint Oy
Lahtelainen elintarvikealan yritys Härmän SnackPoint Oy on perustettu 2006. Yritys on alusta asti ollut uranuurtaja kotimaisten premium-välipalatuotteiden kehittämisessä ja markkinoinnissa. Tänä päivänä SnackPointin tuotannosta lähtee vuosittain noin 4 000 000 annosta taltuttamaan kansalaisten näläntunnetta. Monipuolinen sortimentti sisältää jo yli 100 kukkarolle sopivaa tuotetta, joita myydään kaikkialla Suomessa. Härmän SnackPoint Oy työllistää sesongista riippuen 40-50 ammattilaista. Liikevaihtoarvio vuodelle 2018 on noin 8,5 miljoonaa euroa.

Henkiset juuremme juontavat Härmän lakeuksille, mutta tuotantomme toimii Villähteellä. Valikoimiimme kuuluu erilaisia annossalaatteja, kolmioleipiä, täytettyjä patonkeja, wrappeja sekä voileipäkakkuja. Lisäksi teemme erilaisia salaatteja, lämpimiä ruokia ja jälkiruokia kauppojen palvelutiskiin. Hyvästä mausta emme tingi ja uutuuksia pukkaamme tarjolle tasaiseen tahtiin. Tuotteemme löydät kaiken kokoisista kaupoista ja kaupan ketjuista ympäri Suomen.
Toimenkuva
Etsimme nyt vahvasti kasvavalle Härmän Snackpoint Oy:lle reippaita työntekijöitä heidän tuotantoonsa Villähteelle. Töitä on kokoaikaisesti, ennalta tehdyn työvuoroluettelon mukaisesti. Pääsääntöisesti työt sijoittuvat arkisin klo 6-18 väliin mutta sinulla tulee olla valmius myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työ sisältää erilaisia tuotannon töitä, kuten pakkausta, kokoonpanoa ja muuta linjastolla toimimista. Tarkoituksemme on löytää pitkäaikaisia osaajia jotka vakinaistuvat asiakkaamme kirjoille. Etsimme tekijöitä myös keikkaluontoisiin projekteihin, ja projektit tarjoavatkin hyvän mahdollisuuden tutustua työnkuvaan myös pidempiaikaista hakua ajatellen! Huomioithan että kyseessä on elintarviketuotanto eli työskentely lämpötila on +6 astetta.
Odotamme sinulta
Etsimme reippaita ja työtä pelkäämättömiä tekijöitä jotka ovat halukkaita oppimaan uutta. Elintarvike, leipomo tai ravintola alan työkokemus ja/tai koulutus katsotaan selkeäksi eduksi. Suomen kielen taito on välttämätön.
Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön koska autamme sen suorittamisessa.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Huomioithan että tiedustelut tätä paikkaa koskien vain VMP Lahden toimistolta.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
3-6kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.