(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä
Kymppi-Maukkaat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019
Kymppi-Maukkaat Oy
Kymppi-Maukkaat Oy tunnetaan Suomen suosituimmasta mämmistä. Akaan Toijalassa on valmistettu Kymppi Mämmiä perinteisellä valmistusmenetelmällä jo vuodesta 1966 ja hernekeittoa lähes yhtä kauan. Näiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat leivonnaispakasteet, kastiketiivisteet ja joululaatikot. Tehtaalla eletään suomalaisen ruokavuoden rytmissä ja suurimmat sesongit ovat joulu ja pääsiäinen. Tuotteita valmistetaan vähittäiskauppaan, suurkeittiöihin sekä teollisuuteen.

Kymppi-Maukkaat Oy on Laihian Maltaan tytäryritys (vuodesta 1999). Laihian Mallas Oy on vuodesta 1910 toiminut perheyritys, jolle on tunnusomaista vahva suomalainen identiteetti. Laihialla valmistetaan mm. mämmimallasta suomalaisesta rukiista.

Lähiruokaamaalta- sivustolla on kauden uusimmat reseptit, valmistusvideot sekä tarinoita suomalaisesta elintarviketeollisuudesta. Lähiruoka on muutakin kuin multaporkkanoita ja pärekorillinen itse poimittuja tatteja – se on suomalaisen ruokaperinteen säilyttämistä tehtaassa valmistamalla.
Toimenkuva
Etsimme perinteikkäälle elintarvikealalla toimivalle asiakasyrityksellemme Kymppi-Maukkaat Oy:lle työntekijöitä keikkatöihin sekä pidempiaikaisiin työtehtäviin. Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään elintarvikeprosessien valmistus- tai pakkaustehtävissä.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme aiemmin kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on kuitenkin positiivinen ja reipas asenne sekä halu oppia. Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikää.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja mukavat työkaverit auttavat tarpeen vaatiessa. Hygieniapassi on eduksi ja työpaikan sijainnin vuoksi sinulla pitäisi olla oma auto käytössä.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV. Ole nopea, sillä täytämme paikkoja jo hakuaikana!
Kesto
1-3kk
Lisätietoja
Vilma Ahola, vilma.ahola@vmp.fi, 040 3075202
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.08.2019 mennessä.