(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Haemme nyt elintarviketyöntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin sekä toistaiseksi voimassa oleviin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Määräaikaiset työsuhteet kestävät arviolta 30.04.2019 saakka.

Elintarviketyöntekijänä tehtäviisi kuuluu toimia osana tuotantoprosessia lihan leikkuu- ja pakkuutehtävissä.

Odotamme sinulta:

  • 18-vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön.
  • Rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseenkin työhön
  • Hygieniapassi katsotaan eduksi

Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Valitut henkilöt koulutetaan tehtäviin, joten motivaatiolla sekä hyvällä asenteella on työkokemusta suurempi merkitys.

Sinä voit odottaa meiltä:

  • vahvaa tukea matkalla elintarvikealan ammattilaiseksi
  • mielenkiintoisia ja arvostettuja tehtäviä huippumodernissa tuotantolaitoksessa, joka tuottaa puhdasta, lähialueella kasvatettua kananpoikaa eri muodoissa
  • kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 16.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry.hk@hkscan.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Nurminen, p. 0504146178 (arkisin 8-16).