Elintarviketyöntekijöitä, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Haemme nyt Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijöitä.


Toivomme hakijoiden olevan oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia ja nopeita oppimaan uutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä. 

Työ on seisomatyötä, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä viileissä olosuhteissa elintarviketehtaassa. Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi. Työssä tullaan käyttämään erilaisia koneita, ja toivomme sinulla olevan kokemusta koneiden käytöstä ja niiden kokoamisesta. Tekninen osaaminen luetaan eduksesi. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja alkuun työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Tietyn määräajan jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen meille osoitteessa www.nordic.fi. Kerro hakemuksessasi työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme osoitteessa www.nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, niin jätäthän hakemuksesi ja olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287778
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Yrjä (heidi.yrja (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Turku