(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Etsimme leipomoalan asiakkaallemme elintarviketyöntekijöitä sesonkityöhön. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös sesongin päätyttyä. Työ on hektistä tuotantotyötä elintarviketuotannossa ja pakkauksessa. Työ edellyttää hygieniapassia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Eduksesi on aikaisempi kokemus elintarviketeollisuudessa tai leipomossa työskentelystä ja joustavuudesta sesongin osalta. Työ on kokoaikaista ja aloitus on mahdollisimman pian.


Edellytämme sinulta

- elintarvikealan osaamista tai koulutusta
- joustavuutta
- vuorotyövalmiutta
- sitoutumista koko sesonkiin


Tarjoamme sinulle

- monipuolisen työn hektisessä ympäristössä
- kunnon perehdytyksen tehtäviin
- positiivisen työyhteisön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 278
helina.lehto@staffpoint.fi