(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018
Etsimme leipomoalan asiakkaallemme elintarviketyöntekijöitä sesonkiin loppuvuoden tarpeisiin. Työ on hektistä tuotantotyötä elintarviketuotannossa ja se edellyttää hygieniapassia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Eduksesi on aikaisempi kokemus elintarviketeollisuudessa tai leipomossa työskentelystä ja joustavuudesta sesongin osalta. Työ on kokoaikaista ja aloitus on lokakuussa.


Edellytämme sinulta

- elintarvikealan osaamista tai koulutusta
- joustavuutta
- vuorotyövalmiutta
- sitoutumista koko sesonkiin


Tarjoamme sinulle

- monipuolisen työn hektisessä ympäristössä
- kunnon perehdytyksen tehtäviin
- positiivisen työyhteisön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Harri Laakso
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Pitkämäenkatu 13 || 20250 TURKU
020 7206 277 || 030 047 2000
harri.laakso@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi