(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä tuotantoon
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Naapurin Maalaiskana Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys ja olemme nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Meillä on alallaan yksi Pohjoismaiden moderneimpia tuotantolaitoksia Turun seudulla Liedossa ja valmistamme tuotteitamme Naapurin Maalaiskana -brändillä vähittäiskauppaan ja HoReCa -asiakkuuksiin. Panostamme toiminnassamme laatuun ja meillä on esim. FSSC laatu- ja turvallisuussertifikaatti. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 200 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 40 Meur. Lue lisää meistä ja tuotteistamme www.naapurinmaalaiskana.fi 

 

Haemme nyt asiakkaallemme Naapurin Maalaiskana Oy:lle reippaita kesätyöntekijöitä kevään ja kesän 2019 sesonkiin.

 

Kiinnostaako sinua laadukas tuotantotyö kansainvälisessä elintarviketeollisuuden vakaassa yrityksessä? Tarjolla mielenkiintoinen työ, mukavassa työyhteisössä, tes- palkkauksella. Mikäli tehtävä kiinnostaa, toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo haun aikana!

 

Etsimme tekijöitä asiakkaamme kaikille tuotanto-osastoille, teurastamoon, leikkaamoon, pakkaamoon ja varastotehtäviin. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää, hygieniapassia ja todisteen negatiivisesta salmonellatutkimuksesta. Salmonellatutkimuksessa sinua avittaa Smile Henkilöstöpalvelut Oyj.

 

Työtä tehdään tiimeissä, tuotantoprosessin koneiden- ja laitteiden tahdissa, jossa tehtävät ovat sekä manuaalisia että koneellisia. Tehtävä edellyttää ripeyttä, tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme alan tutkinnon tai työkokemuksen eduksi, mutta emme edellytä tätä, tämän sijaan peräänkuulutamme nopeaa oppimiskykyä. Positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella tekemisellä pärjäät varmasti annetuissa tehtävissä.

 

Tarjoamme sinulle täyden ajan työtä 40h./vko 06.00 – 22.00 välillä. Työ alkaa maaliskuun – huhtikuun aikana (mikäli voit aloitta vasta toukokuun alusta, huomioimme myös hakemuksesi) ja viimeiset sijaisuudet päättyvät syyskuun loppuun.

 

Tervetuloa mukaan tähän lämminhenkiseen ja monikansalliseen työporukkaan, joka on valmiina perehdyttämään sinut alan saloihin!

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n:

Yhteyspäällikkö Ninni Salama p. 050 313 0659 tai ninni.salama@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.