(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä Starfood Finlandille!
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Etsikö joustavaa ja kivaa keikkatyötä? Haemme asiakkaallemme Starfood Finland oy:lle keikkailevia elintarviketyöntekijöitä ainakin vuoden loppuun saakka.

Tarjoamme kylmää kyytiä vauhdikkaassa ympäristössä Vantaalla - elintarviketyöntekijänä pakkaat ja valmistat take away- ja valmisruokatuotteita viileissä olosuhteissa. Työvuorossasi saatat vaikkapa täyttää kolmioleipiä linjan vieressä seisten. Leivänteon lomassa voit heittää läppää työkaverisi kanssa - tai antaa ajatusten levätä, kunhan kolmiot rullaavat kuten pitää.

Vaikka työ itsessään voi olla välillä rutiininomaista, saat tällä työllä arkeesi vaihtelua ja joustavuutta: Baronan työntekijänä pääset tekemään töitä oman aikataulusi mukaan. Töitä on tarjolla sekä aamuvirkulle, että illemman ilkalle - ja voit ottaa myös viikonloppuvuoroja, joten työviikko on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Tällä hetkellä aamuvuorolainen tulee töihin kello 6, ja kello kaksi on läpsystä vaihto: iltavuorolaisen vuoro on klo 14-22, mutta mahdollisuus on muihinkin vuoroihin.

Työvuoroja on tarjolla sesonkiluonteisesti, joten elintarviketyöntekijän keikat sopivat hyvin muiden töiden täydennykseksi. Pääset töihin käsiksi kahden päivän hyvällä perehdytyksellä. Starfood Finlandin toimitilat sijaitsevat Vantaan Virkamiehen kylässä, lentokentän läheisyydessä.

Työssä tulisit valmistamaan tuotteita, joita nyt jo näet joka puolella.

Starfood Finland Oy on yksi suurimmista take away-tuotteiden valmistaja. Asiakkaina ovat kaupat, kahvilat, ravintolat, lentoaseman lounget ja lentokoneyhtiöt.

Starfood Finland oy on osa globaalisti toimivaa LSG Sky Cheff- konsernia. Yritys on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien. Omistautuminen ruoanvalmistukselle ja kokemus logistiikasta ovat laajentaneet yrityksen toimintaympäristöä maailmanlaajuisesti ateriapalveluihin sekä valmisruokamarkkinoille.

Tuotteiden turvallisuus sekä ympäristöstä huolehtiminen ovat Starfood Finlandille tärkeitä asioita. Tarkan omavalvonnan ohella noudatetaan lentoliikenteen vaativia laatu- ja turvallisuusstandardeja ja työ on sertifioitu FSSC 22 000 laatusertifikaatilla.

Hakijalta vaaditaan

  • Hygieniapassi
  • 18 vuoden ikää
  • Suomen kielen taitoa (mikäli äidinkielesi on muu kuin suomi, sinulla tulee olla suomenkielentodistus tasoa B1)

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata ryhmätyöskentelytaitoja.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Hae mukaan jo tänään! Tarkkailethan sähköpostiasi, sillä lähetämme jatkoon valituille linkin videohaastatteluun!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi