(Poistunut julkaisusta)

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ, monipuoliset työtehtävät
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020
Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan. Tamminen Oy on kasvanut nousujohteisesti alkuvuosista lähtien ja vuonna 2017 liikevaihtomme on 50milj. euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 140 liha-alan ammattilaista.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen, niin kuluttajapakatuista ja palvelutiskeiltäkin kuin myös HoReCa puoleltakin.

Meillä Tammisella liha ei ole teollinen massaelintarvike, vaan laaturuokaa, jota täytyy käsitellä arvonsa mukaan ja käsityöpainotteisesti. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine, ja onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni.


Haemme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Vantaalle.

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ keikkatyöhön ajanjaksolle heinä- ja elokuu.

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole ehdoton vaatimus - oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen ratkaisevat. Alalle soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

18 vuoden ikä, hyvä fyysinen kunto ja hyvä suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Palkkaus liha-alan TES:n mukainen. Työskentelyolosuhteet ovat viileät (+5 astetta) ja työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Työvuorot ovat:

Vko 34 klo 9 - 17 ja 14:50 - 22:50
Vko 35 klo 9 - 17 ja 14:50 - 22:50

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, mia.aromaa@hpheimo.fi