(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä leikkaamoon ja pakkaamoon
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Peruskunto kohdillaan ja loistava asenne? Tule meille töihin!

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Lietoon.

Työ pitää sisällään monipuolisia liha-alan tuotannon pakkaus- tai leikkaamotehtäviä, jotka ovat fyysisesti melko vaativia.

Toivomme hakijoilta elintarvikealan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta alalta. Halu oppia on silti työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi.

Edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä viileässä ja kosteassa sekä hygieniapassia. Lisäksi arvostamme hyvää asennetta työntekoon, fyysistä kuntoa sekä nopeaa ja huolellista työotetta.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työpäivän pituus on 8 tuntia, työ on kokopäiväistä 40 h/viikko.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja sopimus tehdään puolen vuoden määräajaksi. Valitun henkilön tulee esittää negatiivinen salmonellatodistus, jotta työsopimus astuu voimaan. Huomioithan, että työpaikan sijainnin vuoksi kaikkiin työvuoroihin ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.9.2017. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti etsimiemme henkilöiden löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland/

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/