Elintarviketyöntekijöitä Lahteen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Tehtävänkuvaus

Kiinnostaako elintarvikealalla työskentely? Haemme nyt sekä kokeineita, että uusia innostuneita elintarviketyöntekijöitä työskentelemään asiakasyrityksellemme Lahteen. Työt alkavat osa-aikaisena, ja vuoroja olisi tarjolla noin 2-4 viikossa, painottuen ke-pe välille. Töitä tehdään kolmessa vuorossa. Elintarviketyöntekijänä vastaat elintarviketuotannon toimivuudesta ja tuotteiden laadusta sekä työturvallisuudesta. 

Työtehtäviin opastetaan paikan päällä erikseen sovituissa harjoitteluvuoroissa, joten aiempaa kokemusta emme välttämättä vaadi. Asenne ratkaisee tässä työssä! Otathan huomioon, että elintarviketuotannossa työskentely on ajoittain melko fyysistä, eikä työpisteillä ole esimerkiksi mahdollisuutta istua. Kohde sijaitsee Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten paikalle pääset hyvin julkisilla. 

Vaatimukset

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen/koulutuksen alalta, mutta palkkaamme tehtävään myös alalla ensikertaa työskenteleviä tekijöitä. Sinulla tulee olla hygieniapassi suoritettuna töiden alkaessa. 

Pätevyysvaatimus/koulutus

Hygieniapassi vaaditaan, tai se tulee suorittaa heti töiden alettua.

Muuta

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 arkisin klo 9-15 välillä jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös meidän somekanavat seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikille nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200  ja soittamalla (arkisin klo 9-15) voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot