(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä kevät ja kesäsesonkiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita elintarviketyöntekijöitä Ulvilaan kevät- ja kesäsesonkiin. Työnkuva on tuotantotyötä elintarvikelinjalla sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista. 

Edellytämme hakijalta:

- hygieniapassia
- reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- ahkeruutta ja iloista asennetta
- tiimityöskentelytaitoja ja samalla kykyä itsenäiseen työskentelelyyn
- valmiutta vuorotyöhön (2-vuorotyö)

Tehtävään valitun tulee toimittaa salmonellatodistus.

Katsomme eduksi elintarvikealan koulutuksen ja/tai aikaisemman työkokemuksen, mutta kokemusta tärkeämpää on kuitenkin työhöntarttuva ja ahkera asenne. Työ on seisomatyötä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi tehtävässä suoriutumiseen. 

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka alkaa kevään aikana ja kestää kesän loppuun. Työtehtävä sisältää aamu- ja iltavuoroja ja tuotantotila, jossa työ tehdään on +7 asteinen. Työtunteja on 20-40 h/viikossa ja työajat sijoittuvat ma-pe 7-22 välille.
Hyvin työnsä hoitavalla henkilöllä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse.