(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä ja pakkaajia Leipomoon!
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan ja logistiigan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen Elintarviketyöntekijöitä leipomon lähettämöön. 


Työ edellyttää tarkkuutta ja reipasta otetta. Suomen kielen lukutaito on välttämätön. Kyseessä on fyysinen seisomatyö, joten hyvästä peruskunnosta on paljon etua työssä suoriutumiseen. Kyseessä on yötyö perjantaisin kello 19:00-03:00. Palkkaus on leipomoalan työehtosopimuksen mukainen, jonka mukaan yötöistä klo 21 jälkeen maksetaan tuplapalkka. Sopii erinomaisesti opiskelijalle! Mahdollisesti tarjolla myös sunnuntain päivävuoroja.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, työntekijät perehdytetään työtehtäviin. 
Hygieniapassista on etua. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtä on mahdollista tehdä pitkäaikaisesti esimerkiksi koko lukuvuoden ajan. 

Jos koet että tämä on juuri sinua varten, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Leipomo elintarviketyöntekijä pakkaaja

Lisätiedot:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. 044 427 2325