(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haluatko olla mukana valmistusprosessissa ja lähettämässä maukkaat ruoat maailmalle. ?

Tarvitsemme sinua elintarviketeollisuuden tuotantotöihin Keravalle keittiön ja pakkaamon tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu keittiössä ruoanvalmistusta, massojen sekoitusta, annostelua, paistoa, pakkausta, erilaisia omavalvontatarkastuksia sekä laitteiden pesua. Pakkaamossa tehtäviisi kuuluu valmiiden lopputuotteiden kansitusta, holkitusta, laatikointia sekä omavalvontaa. Työ on seisomatyötä ja fyysisesti raskasta ja rutiininomaista, joten toivottavasti viihdyt ruumiillisen ja rutiininomaisen työn parissa hyvin. Tuotannossa lämpötila pysyy n. 16 asteessa ja pakkaamossa +6 asteessa, joten hiki hatussa hommia ei tarvitse painaa! Työaika on 37,5h viikossa ja palkkaa saat elintarvikealan TES:n mukaisesti. Työtä tehdään vuoroissa, jotka alkavat klo 5-18 välillä ja töitä on tarjolla syksyllä eri pituisiin keikkoihin ja määräaikaisiin tehtäviin.

Tätä työtehtävää varten tarvitset:

• Sujuvaa suomen kielen taitoa

• Hyvää fyysistä kuntoa

• Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

Nämä ovat plussaa:

• Hygieniapassi (koulutetaan tarvittaessa)

• Suurkeittiö- tai elintarvikealan kokemus (ei pakollinen)

Meillä on ilo tarjota sinulle mukavia työtehtäviä hyvistä työyhteisöistä elintarviketeollisuudessa. Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin elokuussa. Ilmoita myös olisitko kiinnostunut keittiötehtävästä vai pakkaamotehtävästä. Meillä on tarjota työtehtäviä laajasti Uudenmaan alueella.

Oletko testannut henkilöstövuokrauksen tarjoamia mahdollisuuksia työhaussa? Työllisty meidän kautta elintarviketeollisuuden eri tehtäviin. Ole rohkeasti yhteydessä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.