(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöitä Akaaseen!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Reippaita elintarviketyöntekijöitä Akaaseen!

Kymppi-Maukkaat

Kymppi-Maukkaat Oy tunnetaan Suomen suosituimmasta mämmistä. Akaan Toijalassa on valmistettu Kymppi Mämmiä perinteisellä valmistusmenetelmällä jo vuodesta 1966 ja hernekeittoa lähes yhtä kauan. Näiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat leivonnaispakasteet, kastiketiivisteet ja joululaatikot. Tehtaalla eletään suomalaisen ruokavuoden rytmissä ja suurimmat sesongit ovat joulu ja pääsiäinen. Tuotteita valmistetaan vähittäiskauppaan, suurkeittiöihin sekä teollisuuteen.

Kymppi-Maukkaat Oy on Laihian Maltaan tytäryritys (vuodesta 1999). Laihian Mallas Oy on vuodesta 1910 toiminut perheyritys, jolle on tunnusomaista vahva suomalainen identiteetti. Laihialla valmistetaan mm. mämmimallasta suomalaisesta rukiista.

Lähiruokaamaalta- sivustolla on kauden uusimmat reseptit, valmistusvideot sekä tarinoita suomalaisesta elintarviketeollisuudesta. Lähiruoka on muutakin kuin multaporkkanoita ja pärekorillinen itse poimittuja tatteja – se on suomalaisen ruokaperinteen säilyttämistä tehtaassa valmistamalla.

Mitä etsimme

Etsimme perinteikkäälle elintarvikealalla toimivalle asiakasyrityksellemme Kymppi-Maukkaat Oy:lle työntekijöitä keikkatöihin sekä pidempiaikaisiin työtehtäviin. Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään elintarvikeprosessien valmistus- tai pakkaustehtävissä.

Mitä odotamme hakijalta 

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme aiemmin kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Taustaakin tärkeämpää on kuitenkin positiivinen ja reipas asenne sekä halu oppia. Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikää.

Muuta

Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja mukavat työkaverit auttavat tarpeen vaatiessa. Hygieniapassi on eduksi ja työpaikan sijainnin vuoksi sinulla pitäisi olla oma auto käytössä.

Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. 

http://smile2.likeit.fi/apply/108792948 


Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Vilma Ahola
Hr-koordinaattori
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 307 5202
vilma.ahola@eezy.fi

www.eezy.fi

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi nopeasti.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.