(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijöiden Rekrytointikoulutus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Elintarviketyöntekijöiden RekryKoulutus järjestetään yhteishankintana Savon ammattiopiston, Pohjois-Savon TE-toimiston ja Pohjois-Savon ELY.n kanssa. Henkilövalinnoissa asiakasyritysten yhteistyökumppanina toimii RTK-Henkilöstöpalvelu Oy.

Koulutuksessa mukana olevat yritykset ovat Valio Oy Suonenjoen hillotehdas, Osuuskunta Maitomaa sekä Milk In Oy, Peltolan Juustola.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus TE-palvelut Messissä, Kuopion Kauppakeskus Apajassa maanantaina 28.1.2019 klo 10.00. Voit seurata tilaisuutta myös verkossa www.messilive.fi. 

Koulutuksen tavoitteena on antaa hyvät valmiudet työskennellä tehokkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti elintarvikealan työtehtävissä. Koulutuksessa perehdytään mm. prosessitekniikkaan, elintarvike- ja hygienia-asioihin sekä Lean- periaatteisiin.

Työ on pääsääntöisesti viileissä ja kosteissa olosuhteissa tapahtuvaa fyysisesti vaativaa elintarviketyötä ja edellyttää hakijalta hyvää kestävyyttä. RekryKoulutus ei vaadi erityistä pohjakoulutusta, vaan koulutukseen voivat pyrkiä kaikki, joilla on motivaatiota työskennellä elintarvikealalla. Lisäksi edellytetään halua oppia uusia asioita, sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja.

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yrityksen työtehtäviin aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, josta mahdollisuus työllistyä jatkossa yrityksen työntekijäksi. Työsuhteen voimaantulon edellytyksenä on hyväksytty työterveystarkastus koulutuksen aikana.

Koulutus on suunnattu työttömille tai välittömän työttömyysuhan alla oleville hakijoille.

RekryKoulutus alkaa maanantaina 4.3. Koulutuksen kesto on 9 viikkoa.

Hakemukset tulee jättää 3.2.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat että www.te-palvelut.fi, haussa oleva työvoimakoulutus.

TE-palveluiden koulutusnumero: 683668

Lisätietoja RekryKoulutuksesta antaa:

RTK-henkilöstöpalvelu, rekrytointivastaava Mari Laitinen, p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.