Elintarviketyöntekijä
Go On Kouvola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Haemme elintarviketeollisuuden asiakkaallemme Kouvolaan

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ.

Työtehtävinä ovat monipuoliset elintarviketeollisuuden työt: massan valmistusta, pakkausta ja koneen käyttöä.

Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja kykenet tarvittaessa ripeään työtahtiin. Lisäksi sinulla on työmotivaatio kohdallaan ja haluat kehittää ammattiosaamistasi lisää. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta, tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Hakijoilta vaaditaan hygieniapassia.

Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä jaksamisessa.

Hakijoilta odotetaan:

-Kokemusta fyysisestä työstä

-Ryhmätyöskentelytaitoja

-Hyvää asennetta työntekoon

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät huhtikuulle asti. Työ on keskeytyvää kaksivuorotyötä ja palkkauksessa sovellamme Suomen Elintarviketyöläisten työehtosopimusta. Hakijalta odotetaan valmiutta myös kolmivuorotyöhön. Työ on kokoaikainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

 Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524416
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola