Elintarviketyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme elintarviketyöntekijöitä!

Työ on kokoaikaista ja sitä tehdään maanantaista perjantaihin. Työtä tehdään aamupainotteisesti, joten toivomme, että aamuherätykset eivät haittaa sinua!

Tässä työssä työnkuvasi painottuu pakkaustehtäviin elintarviketuotantoympäristössä. Työssä vaaditaan hygieniapassia sekä salmonellatodistusta. Hyvä fyysinen kunto on paikkaan hakiessasi eduksesi työn luonteen takia.

Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen elintarvikealalta sekä reippaan ja oma-aloitteisen asenteen! Olet kuitenkin täysi-ikäinen ja motivoitunut työntekijä ja puhut suomea sujuvasti. Arvostamme myös työteliästä asennetta, ja pitkäjänteistä otetta työelämään.

Työpaikka sijaitsee alle puolen tunnin matkan päässä Hämeenlinnan keskustasta, joten oma auto on välttämätön työpaikalle kulkemisen mahdollistamiseksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si nettisivujemme sihti.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat toukokuussa. Lisätietoja tarvittaessa antaa Sihdin Kaisa Eerola numerosta 040 546 3186. Tsemppiä hakuun!

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442153
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Eerola (kaisa.eerola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna, Forssa