(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

71-vuotias Maustepalvelu on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja. Raaka-ainetoimittajana aloittaneesta yhtiöstä on vuosien varrella kehittynyt monipuolinen kumppani, jonka asiakkaat hyötyvät sen vahvasta osaamisesta ja kansainvälisistä kontakteista.

Oletko vuorotyövalmiudella varustettu, aidosti elintarvikealasta kiinnostunut tekijä tai sitten jo alan kokenut konkari? Joko tai, jatka lukemista!

Etsimme MP-Maustepalvelulle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ mausteiden valmistuksen pariin!

Työtehtävät sisältävät koneellista mausteseosten tekoa reseptien mukaan sekä valmiiden tuote-erien käsittelyä ja pakkausta. Työ on sekä manuaalista raaka-aineiden käsittelyä että prosessiin liittyvää valvontatyötä. Työ edellyttää hakijalta hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa ATK-järjestelmien käyttötaitoa. Työaika tehtävässä on 37,5h/viikko, työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa arkipäivisin.

Toivomme hakijalta halua kehittää omia tuotannon moniosaamistaitoja, työtä pelkäämätöntä asennetta ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä tuotannon toimintaa kehittävää työotetta.

Hakijan eduksi luetaan elintarvikealan kokemus ja/tai koulutus, hygieniapassi sekä kokemus trukin käyttämisestä ja lähettämötyöstä.

Tarjolla on alkuun määräaikanen työsopimus n. 4kk ajaksi, josta on mahdollisuus vakinaistua toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus elintarvikealan TES mukaisesti kokemus huomioiden. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi