(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Kouvolaan Elintarviketyöntekijöitä.

Työtehtävät vaihtelevat pakkaamisesta tuotteiden valmistamiseen/paistamiseen. Työn menestyksekäs suorittaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä särmää ja reipasta otetta. Työ on keikkaluontoista, eli se sopii loistavasti esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, jokaiseen työtehtävään opastetaan. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä perehdytys tapahtuu suomeksi.
Edellytämme hakijalta hygieniapassia, tai sen pikaista suorittamista, mikäli tulee valituksi tehtävään.

Jos koet että tämä on juuri Sinua varten, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.