(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Go On Oulu etsii Kelloon pikaisella aikataululla

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme asiakkaallemme työntekijää elintarvikealan tehtäviin kuten elintarvikkeiden myyntiin, pakkaukseen ja kuljetukseen.

Työt kestävät kesälomien ajan noin 2 kk ja alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Mahdollisuus myös jatkoon. Työ on osa-aikaista ja töitä tehdään pääasiassa aamu/päivävuorossa.

Hakijoilta edellytämme hygieniapassia ja hyvää fyysistä kuntoa, sekä reipasta työotetta. Lisäksi elintarvikkeiden kuljetusta varten vaaditaan B-ajokortti. Eduksi katsomme aiemman elintarvikealan kokemuksen ja/tai koulutuksen, sekä fileointitaidon.

Tarjoamme:
-Mahdollisuuden tienata lyhyemmän ajanjakson esimerkiksi toisen työn tai opiskelujen ohella
-Mahdollisuuden jatkoon
-Arvokasta kokemusta elintarvikealalla
-Mukavan ja tiiviin työporukan

Hakijalta edellytämme:
-Hygieniapassia
-B-ajokorttia
-Motivaatiota, sekä reipasta ja tunnollista työotetta

Eduksesi katsomme:
-Fileointitaidon

Palkkaus: TES
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto: 1-3 kk, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Lisätietoa tehtävistä antaa Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen, puh 044 330 8824 ja Anu Vähäsöyrinki, puh 040 058 0352.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta, sillä aloitamme haastattelut heti. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Laitathan hakemukseen myös, haetko osa-aikaista vai kokoaikaista työtä.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.