(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Munax Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Vuonna 2003 perustettu Munax Oy on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Munax Oy:n liikevaihto on vuonna 2018 ollut 44 miljoonaa euroa ja yritys työllistää lähes 100 henkilöä. Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa. Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet ja salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen Proegg Valkuaisen. Munaxilta löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla.

Haemme reippaita sekä positiivisen asenteen omaavia kesätyöntekijöitä Munax Oy:lle Laitilaan monipuolisiin elintarvikealan tehtäviin massaamon ja jalostamon osastoille. Näiden työtehtävien lisäksi tarjolla on kesätöitä myös pakkaamossa, varastossa sekä laitoshuoltajana. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Työtehtäviisi kuuluvat elintarvikkeiden valmistus- ja pakkaustehtävät, kuten pakkaamokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät. Varastolla pääset työskentelemään monipuolisissa varasto- ja lähettämötyöntekijän tehtävissä sekä laitoshuoltajana huolehtimaan tilojen siisteydestä.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme elintarvike- tai prosessialan opintoja tai aikaisempaa työkokemusta tuotannon tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on innokkuutesi ja motivaatiosi oppia uutta!

Töitä on tarjolla koko kesän ajalle ja toivomme, että pystyisit aloittamaan työt huhtikuussa tai viimeistään toukokuun alussa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Näissä töissä saat arvokasta työkokemusta ja laajan kuvan kanamunateollisuuteen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Seppo Turuselta p. 040 635 7833.